Hagyatékot veszünk

Megörökölt egy teljes hagyatékot? Nem szeretné vagy nem tudja megtartani? Hívjon minket, mi egyben megvásároljuk a teljes hagyatékot akkor is, ha nem csak értékes régiségekből, hanem napjainkhoz időben közel eső berendezési tárgyakból áll. A régiség eladója is elégedett lesz, mivel magasabb árat tudunk fizetni, ha pontosan fel tudjuk mérni régiségük, antikivátásuk értéket.

Kiemelten magas áron vásárolunk:

  • Régiséget,
  • Antik-hagyatékot,
  • Antik-gyűjteményt,
  • Mindenféle antik lakberenderési dísz- és használati tárgyakat.

Cégünk elsősorban régiségek, örökségek, hagyatékok becslésével, felvásárlásával foglalkozik. AZONNALI KÉSZPÉNZES KIFIZETÉSSEL! Vegye fel a telefont, és keressen fel minket, kollégánk pedig az egyeztetés után ki fog menni a megadott helyszínre, hogy felmérje az eladásra szánt hagyatékokat, tárgyakat. Kor, állapot, értékmeghatározás. Munkatársunk tenni fog egy nagyon korrekt ajánlatot. Ha az ajánlat elnyerte tetszését, akkor utána véglegesítjük a megállapodást. Majd a helyszínen KÉSZPÉNZBEN TUDUNK FIZETNI.

Vannak az életben sajnálatos esetek, mikor eltávozik egy rokonunk, családtagunk, viszont ilyenkor általában hagynak ránk valamilyen örökséget, hagyatékot. Ilyenkor a legtöbb tárgytól, hagyatéktól szeretnénk megválni, és korrekt áron eladni őket. Ilyen esetben forduljon hozzánk! Munkatársaink mind nagy tapasztalattal és szakértelemmel rendelkeznek hagyaték felvásárlás terén. Keressen minket és ingyenes helyszíni értékbecsléssel megállapítjuk vagyon tárgyai valódi értékét, sőt az elszállításban is tudunk segíteni. 

Miket is vásárol fel cégünk?

Kerámiákat, porcelánokat (Zsolnay, Herendi, Mejszeni), festményeket, csillárokat, többféle órát (karóra, zsebóra, asztali óra vagy épp faliórát is), antik bútorokat, antik szőnyegeket, arany, ezüst, bronz tárgyakat, érméket, ékszereket, könyveket, kitüntetéseket, katonai ruházatot, bizsukat, szuronyokat, kardokat, csipkéket, evőeszközöket és sok minden mást is.

Van egy régi háza, amit úgy örökölt? Érdemes lehet átnézni az egész házat, a pincétől a padlásig, hisz lehetnek olyan tárgyak a házban, amiről nem is gondolnál, milyen sokat érhetnek. Ha már régóta porosodik, vagy épp felújításra szorul, attól még lehet értéke. Munkatársaink, akik mind magasan képzettek, segítenek Önnek, hogy minél többet kihozzon a tárgyaiból. Ehhez megfelelő eszközökkel rendelkezünk, és végezzük el a régiségek felújítását, szépítését. Így újra régi fényükben csilloghatnak, és sokkal többet fognak érni. Ne foglalkozzon azzal, ha némelyik tárgy már működésképtelen vagy hibás, az legyen a mi gondunk. Mi így is felvásároljuk Öntől.

Nyugodtan hívjon minket, ha örökségét, régiségeit, hagyatékait szeretné eladni. Régi festmény, antik szőnyeg, porcelánok, ezüst, arany tárgyak, ékszerek vagy bútorok, ezeket mind felvásároljuk. Elavult, hiányos, törött régiségeit is felbecsüljük, felvásároljuk nagyon korrekt áron, készépnzes kifizetéssel.

Nálunk teljeskörű szolgáltatást fog kapni, az elejétől a végiégi segítünk Önnek. Hívjon minket, bennünk biztosan nem fog csalódni! Nagy rutinnal és tudással rendelkező csapatunk várja Önt, hagyaték becslés, felvásárlás, eladás esetén. Azonnali készpénzes fizetést vállalunk, az Ön által megnevezett helyszínen.

Válasszon minket és nem fog csalódni! Nálunk mindig az ügyfél az első. Hívhat minket az év bármely napján, hétvégén és ünnepnapokon is. Ne keressen tovább, ha egy megbízható, korrekt hagyaték, régiség felvásárlót keres, hívjon minket!

Milyen egy jó régiség felvásárló?
Régiség felvásárláshoz több évtizedes tapasztalat szükséges. Antik és régiség felvásárlás szakértőknél fontos, hogy minél pontosabban meg tudják becsülni egy régiség, műtárgy, antik bútor, antik festmény, antik porcelán, antik óra, antik ezüst, antik szőnyeg, antik kerámiák, antik üveg, antik játék értékét.

A régiség eladója is elégedett lesz, mivel magasabb árat tudunk fizetni, ha pontosan fel tudjuk mérni régiségük, antikivátásuk értéket.

Hagyaték felvásárlást bízza évtizedes tapasztalatainkra. A nem pontos hagyaték felméréssel kevesebb pénzt kap.
Kérje hagyatékának ingyenes értékbecslését Tőlünk!

Kérdés, érdeklődés esetén állunk szíves rendelkezésére. Az ország egész területére teljesen díjmentesen házhoz megyünk. Hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Telefon: +36 (20) 365-2590
Viber: +36 (20) 365-2590

Email:biderantikvitas@gmail.com

Facebook: biderantik

Közösség

ANTIK, RÉGISÉG, HAGYATÉK Felvásárlás Készpénzért, Magas áron!